Zimovanje v Kranjski Gori

5-DNEVNI BIVALNI SMUČARSKI TEČAJ V KRANJSKI GORI

 

Poleg že tradicionalnega prevoznega 5-dnevnega smučarskega tečaja v Kranjski Gori, Smučarska šola Urška Hrovat organizira tudi tokrat 5-dnevni bivalni smučarski tečaj, prav tako v Kranjski Gori in sicer med zimskimi šolskimi počitnicami zahodne regije od 25. februarja do 1. marca 2019,  za vse otroke stare od  5-14 let, ki si želijo aktivnih počitnic na snegu.

 

Nastanjeni bomo v hotelu Kompas, ki se nahaja le nekaj 100m od središča vasi in tik ob vznožju smučišč. Več o hotelu si lahko preberete TUKAJ.

Smučišče Kranjska Gora je s svojimi prostorskimi zmogljivostmi primerno tako za učenje začetnikov, kot tudi za nadgrajevanje tehnike pri boljših smučarjih. Otroci bodo razdeljeni v majhne homogene skupine, ki jih bomo oblikovali glede na starost in znanje smučanja.

 

Cena bivalnega smučarskega tečaja je 429 €.

Cena vključuje:

 • Prevoz Ljubljana – Kranjska Gora – Ljubljana                                                          
 • 4x prenočišče v hotelu Kompas
 • 4x polpenzion + malica v hotelu Kompas
 • 5x kosilo v Hotelu Alpina, ki se nahaja neposredno na smučišču
 • Smučarsko vozovnico
 • 2x nočno smuko
 • Učenje smučanja
 • Pester animacijski program in preizkus drugih zimskih športov ter aktivnosti na snegu
 • Obisk Eskimske vasi 
 • Uporabo Wellness centra oz pokritega bazena v hotelu Kompas
 • Zaključno tekmovanje v alpskem smučanju ter presenečenje ob koncu tečaja
               

MOŽNOST OBROČNEGA ODPLAČEVANJA, vendar mora biti celoten znesek poravnan pred izvedbo programa.

Več o obročnem odplačevanju si preberite TUKAJ.


V času tečaja nudimo tudi možnost izposoje opreme za alpsko smučanje po predhodnem dogovoru. Cena za 5-dnevni najem opreme je 60 € 
(cena ni všteta v ceno tečaja, prav tako se popusti pri najemu smučarske opreme ne obračunajo).

  

Za varnost na smučišču in zabavo na snegu ob učenju smučanja, bodo poskrbeli naši vrhunsko usposobljeni učitelji, kateri so poleg športnega dela počitnic za vaše nadobudne korenjake pripravili tudi pester animacijski program, ki bo vsem nam zagotovo popestril večere in s tem počitnice zapečatil kot nepozabne, saj se zavedamo, da so veselje, smeh in zabava na snegu  ob odlični učiteljski zasedbi zagotovilo za nepozaben smučarski teden. Poleg pestrega animacijskega programa, tako na smučišču, kot tudi v prostem času, bomo vašim otrokom omogočili tudi plavanje, obisk Eskimske vasi in nočno smuko, ki pa jo bomo seveda prilagodili razpoloženju otrok in vremenskim razmeram ter pogojem na smučišču.

 

PRIJAVE SPREJEMAMO DO PETKA, 15. FEBRUARJA 2019!

Vse potrebne informacije, podrobnejši program (po dnevih) in seznam potrebne opreme vam bomo posredovali preko e-maila po vaši prejeti prijavi.

… in ne pozabite,
 
SMUČATI Z NAMI JE ZABAVNO